Наслови

Промоција књиге ,,Поштареве приче,, Данијела Ћоровића у Београду

После Б.Баште, 24.фебруара 2012. г. одржана је још једна промоција књиге,,Поштареве приче,, нашег младог аутора Данијела Ћоровића. Овога пута промоција је одржана у Дечјем одељењу градске библиотеке ,,Чика Јова Змај,, у Београду, пред најслађом публиком на свету! Деци су приче из књиге читали наши аутори и сарадници : Милена Миликић, Мирјана Матић и Милан Златановић.
* Више слика у рубрици Фотогалерије - Индивидуалне промоције 2012.

 


Интервју са главним уредником Верицом Секирарски у часопису ОНА 20.02.2012.

Цео текст можете прочитати у рубрици ,,Интервјуи ,,
Још слика можете погледати у рубрици ,,Фотогалерија - Остало ,,

 

 

 

Део снимка са књижевне вечери Књижевне омладине Србије у Костолцу 01.фебруара 2012 г.

 

Нова књига! Збирка прича СЕНКА - Воки Ерцег

Књижевност без цензуре! Изванредне, снажне и отворене приче из пера младог апсолвента филмске и ТВ режије! Ово је књига која представља судар ауторове јаке имагинације, жестоких слика свакодневице и сећања на прошло време.

Опширније...
 

Прича ,,Племенита голубица и дивљи голуб са Детелинаре,, нашег аутора Снежане Илић у ужи избор за најбољу причу (Радио 021)  15.02.2012.

,,Једног пролећног дана на нашу терасу у згради на Булевару Јаше Томића слетела је чудна голубица златножуте боје са белим шарама. Имала је црвене очи и златан прстен на нози. Звали смо је Златија. Одмах смо схватили да то није обична дивља голубица. У чуду смо се запитали: "Откуд расна голубица тако необичне боје да долети баш на нашу терасу,

Опширније...
 

НОВО! На дан заљубљених, поклон свим љубитељима наших књига!
Обавештавамо све пријатеље и љубитеље нашег сајта да, почевши од овог месеца, наша издавачка кућа покреће нову акцију! У питању је отварање нове рубрике под називом ,,Блогови наших аутора,, који ће сваког 25-тог у месецу писати само за вас! Потрудићемо се да текстови буду што разноврснији и иновативнији; да вас заинтригирају, одушеве, насмеју, разнеже; да буду едукативни, без плагијата, цитирајући саме себе, а не,,познате,,. Пратите своје књижевне љубимце, и уживајте у читању! Срећан вам Дан заљубљених!

Ваша Књижевна омладина Србије

 

Промоција књиге САЧУВАНО ОД ЗАБОРАВА Ненада Максимовића & 11.фебруара 2012 г.

Одржано је још једно успешно књижевно вече аутора Књижевне омладине Србије у лепом, аутентичном амбијенту Куће Ђуре Јакшића, у Скадарлији у Београду. Овога пута представљена је збирка поезије,,Сачувано од заборава,, књижевног првенца Ненада Максимовића. Било је то књижевно вече препуно јаких, књижевних секвенци родољубиве поезије, емоција и дивне публике.

Опширније...
 

Књижевно вече групе аутора Књижевне омладине Србије у Костолцу 01.фебруара 2012 г.

У организацији наше издавачке куће, Клуба љубитеља књиге ''Мајдан'' и Техничке школе''Никола Тесла'' из Костолца одржана је групна промоција петоро наших аутора: Јелена Филиповић, Стефан Мраовић, Душан Пирковић, Јелена Стевановић и Ненад Зорић. Промоцију је пратио ХОР "Дунавска лира" из Костолца. Осим наших аутора, у програму су учествовали и завичајни песници и музичари.

Опширније...
 

НОВО! Роман НИЗ СВЕТЛОСТ И ТАМУ аутора Илије Манасијевића

Да ли се све наше сфере, нама познате и скривене, могу уклопити у једну целокупну људску судбину којом ћемо бити задовољни? Да ли оне могу обележити живот једним јасним, заувек упамћеним и непроменљивим временским периодом, који уједно у себи садржи дом људске патње, али и среће? Да ли заиста живот представља највећи изазов када зарад његовог наставка морамо да се суочимо са прошлошћу и победимо њене кошмаре?

Опширније...
 

НОВО!  Збирка поезије САЧУВАНО ОД ЗАБОРАВА аутора Ненада Максимовића

Библијски говор који се осећа у поезији Ненада Максимовића подсећа нас на време у коме је настала Реч. Стихови су исписани душом песника, толико моћном да наш живот на Косову ослика речима песника који се и даље пита: зашто?! А нигде одговора. Посвуда само ’’пси рата’’... Таква родољубива тематика која погодује изразу суздржане сентименталности посебно је изражена у првом делу књиге,

Опширније...
 

Додела Признања новим сарадницима! (15.januar 2012. )

На годишњој Скупштини Књижевне омладине Србије, одржаној 22.децембра 2011 године, уредништво у саставу: Верица Секирарски, председник и чланови Југослав Стошић, Далиборка Кесер и Виктор Јеротијевић, донело је одлуку да прошири чланство наше издавачке куће новим сарадницима, руководећи се искључиво ангажовањем наших аутора и пријатеља на пољу књижевности и унапређењу рада Књижевне омладине Србије у току 2011 године.

Опширније...
 

Објављен је IV књижевни конкурс ,, ПЕГАЗ,, за 2012 г.!!!

Издавачка кућа Књижевна омладина Србије из Београда, дана 15.децембра 2011 г. објављује IV конкурс за књижевну награду “Пегаз” 2012 г.

На конкурс слати необјављене рукописе ( под термином “рукопис” подразумева се необјављена књига у рукопису;

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 61 62 63 64 Следећа > Крај >>

Страна 61 од 64