Наслови


Дневна новина PRESS 30.март 2012. & Предлог за читање: ,,Камење из џепова,, Милана Јовановића

,,Стихови о свету и човеку. Књигу читати у ходу, на улици...изнова и изнова.,,

Више слика у рубрици   Фотогалерије - Остало

 

РЕЧ У ПРОСТОРУ 07 СКЦ Београд, 02.априла 2012. & Миљан Милановић и Воки Ерцег
У понедељак 02.априла 2012. у Великој сали СКЦ-а у Београду, са почетком у 20.30 часова биће одржана културна манифестација ,,Реч у простору 07,, на којој ће бити представљена, између осталих, и дела наших аутора: Миљана Милановића из Ниша и Вокија Ерцега из Б.Луке. Осим читања, њихови радови ће битии дизајнирани и представљени у Happy центру СКЦ-а.
Музичка подршка: Drty Mind Jazz Quintet

 

Промоција збирке прича СЕНКА у Бања Луци 01.aприла 2012.

Обавештавамо све заинтересоване пријатеље и љубитеље књижевности да ће у недељу 1. априла са почетком у 19:00 часова на сцени Петар Кочић Народног позоришта Републике Српске у Бања Луци бити одржана промоција збирке прича Сенка ( издање 2012.) нашег аутора Вокија Ерцега.
Учествују: Тања Ступар-Трифуновић рецензент и модератор, Наташа Перић, Стеван Шербеџија, Бојан Колопић и Воки Ерцег (аутор).

Опширније...
 

Нова књига! Збирка поезије ЉУБАВНЕ ПОРУКЕ КОЈЕ НЕПРЕКИДНО ТЕКУ - Младомир Кнежевић
У духу светског дана поезије 21.03.2012. објављена је нова збирка поезије & Љубавне поруке које непрекидно теку, Младомира Кнежевића (аутор збирке поезије ,,Свим женама света, с љубављу,, 2009). Стихови Младомира Кнежевића одишу ритмом љубави. Лепа је једноставност која плени из његових стихова. Та једноставност и чистота пера представљају оду жени. Њеној лепоти. Њеном постојању. Њеном духу.
Више о књизи у рубрици: Књиге 2012.

 

Илија Манасијевић - Емисија ,,Из другог угла,, НТВ 16.март 2012.

Погледајте снимак у Видеогалерији

 

Настављамо са освајањем књижевног неба!

На IV Међународном фестивалу поезије и кратке приче,,Михал Бабинка,,2012. троје наших аутора добитници су првих награда, и то:
I место у категорији поезије, у конкуренцији до 30 г. освојили су:
1. Јелена Стевановић ( Рефлексије,2010.) и
2. Ненад Зорић ( Гдје зимују лептири,2011.)
I место у категорији кратких прича, у конкуренцији до 30 г. освојио је:
1. Стефан Ланчушки ( Неотворена писма свету, 2011.)

Опширније...
 


О збирци поезије ,,Камење из џепова,, Милана Јовановића у БЛИЦ-у 11 март 2012.
,,Књига за одабране, праве љубитеље модерне поезије,,

Више слика у рубрици   Фотогалерије-Остало

 

Новосадски салон књига 2012 године
Више слика у рубрици  Фотогалерија - Сајам књига -Сајам 2012

 

Групна промоција наших аутора у библиотеци,,Вук Караџић,, у Београду 29.фебруара 2012.
Дана 29.фебруара 2012 године одржана је групна промоција четири аутора Књижевне омладине Србије у библиотеци ,,Вук Караџић,,(Звездара) у Београду. Своја дела представили су аутори: Мина Танасковић из Београда,  Душан Пирковић из Смедерева, Јелена Филиповић из В.Градишта и  Стефан Стефановић из Г.Милановца. Медијатор вечери: Александра Габриловић. Групном промоцијом отворена је седмодневна изложба наших издања!

 

Учешће наше издавачке куће у хуманитарној акцији ,, Дарујмо реч ,,!

24.фебруара 2012 г. у просторијама Књижевне омладине Србије, уручени су пакети књига у нашем издању као поклон библиотекама по руралним срединама у Србији, представнику те акције, г-дину Горану Маринковићу. Осим 200 примерака старијих издања, овој акцији одазвали су се и наш аутори: Милена Миликић, Мирјана Матић и Милан Златановић који су поклонили пар својих књижевних првенаца. * Више слика у рубрици ,,Фотогалерија-Остало,,

Опширније...
 

Нова књига! Роман УЗДИЗАЊЕ - Кристијан Цеснак

Пред вама се налази фантастичан роман који плени шармом грчке митологије! Аутор романа на мајсторски начин оживљава свет фантастичних сличности у којима се тамне силе подземља боре против славних, грчких јунака и богова.

Уместо смака света 21. децембра 2012. године, из подземља се уздиже грчки Бог подземља Хад, чији је циљ да ослаби моћ владара Олимпа, Бога неба и грмљавине Зевса.

Опширније...
 

Промоција књиге ,,Поштареве приче,, Данијела Ћоровића у Београду

После Б.Баште, 24.фебруара 2012. г. одржана је још једна промоција књиге,,Поштареве приче,, нашег младог аутора Данијела Ћоровића. Овога пута промоција је одржана у Дечјем одељењу градске библиотеке ,,Чика Јова Змај,, у Београду, пред најслађом публиком на свету! Деци су приче из књиге читали наши аутори и сарадници : Милена Миликић, Мирјана Матић и Милан Златановић.
* Више слика у рубрици Фотогалерије - Индивидуалне промоције 2012.

 
<< Почетак < Претходна 61 62 63 64 65 66 67 Следећа > Крај >>

Страна 63 од 67