Наслови

Промоција романа УЗДИЗАЊЕ Кристијана Цеснака
У дивном етно амбијенту Словачког дома, у присуству дивне публике и гостољубивих домаћина, породице Цеснак, одржана је промоција романа УЗДИЗАЊЕ младог Кристијана Цеснака, у Хајдучици ( Вршац ) 28.априла 2012. г. Уз громогласне аплаузе публике, млади аутор је најавио излазак другог дела романа ,,Уздизање,, до краја 2012. године. Ми му на томе искрено честитамо, и радујемо се наставку узбудљивих авантура његових јунака!
Још једном се захваљујемо на гостопримству житељима Хајдучице и, наравно, нашим сарадницима Тањи и Ненаду!
Више слика у рубрици  Фотогалерија & Индивидуалне промоције 2012.

 

Групна промоција дела наших аутора у Ср. Карловцима 24.04.2012.

Поводом Светског дана књиге, одржана је још једна успешна промоција дела наших аутора у С. Карловцима заједно са дивним људима Клуба љубитеља књиге,, Мајдан,, из Костолца. Књижевно вече је организовано у сарадњи са Градском библиотеком Н.Сад ( огранак Бранко Радичевић ) и Карловачке гимназије, 24.априла 2012. дана препуног дружења, нових пријатељстава и лепе, писане речи.

Опширније...
 

Још једна награда нашим ауторима! По оцени жирија ,,Службеног гласника,, награђени - Стефан Стефановић (роман ,,Бекство у затвор,, 2011.)
У Клубу – књижари – галерији Гласник у понедељак, 23. априла 2012. на Светски дан књиге, директор Гласника Слободан Гавриловић прогласио је победнике и доделио награде онима чији су радови проглашени најбољим на Конкурсу за најбољу кратку причу с темом „Књига“, који је расписала та кућа, међу којима је и наш аутор Стефан Стефановић који је 2011 године објавио свој први роман БЕКСТВО У ЗАТВОР.

Опширније...
 

У духу Светског дана књиге

Књижевна омлаина Србије, Светски дан књиге, који се у целом свету прославља 23. априла према одлуци Унеска из 1995. године, прославиће организованом промоцијом групе наших аутора, 24-априла 2012. г. у Ср. Карловцима.
Позивамо вас да нам се придружите и уживате у још једној несвакидашњој промоцији праве, писане речи!

Опширније...
 

Књижевна омладина Србије на Новобеоградском сајму књига

Новобеоградски сајам књига, стрипа и антикварне књиге, одржаће се од 23. до 29. априла 2012. у Хали спортова на Новом Београду. Посетиоци нашег штанда моћи ће да остваре сајамски попуст на сва издања.Књижевна омладина Србије ће представити своју целокупну продукцију и најновије романе, збирке прича и збирке поезије.

Опширније...
 

Промоција романа ALEXANDRA Маyе Миливојевић, 21.април 2012.
Још једна дивна промоција дела наших аутора на којој су осмеси говорили више од хиљаду речи.
У кући Ђуре Јакшића у Београду 21.априла 2012. године одржана је промоција књиге АЛЕXАНДРА аутора Маyе Миливојевић.
На промоцији су поред аутора говорили главни уредник Верица Секирарски и рецензент књиге Жаклина Панић Ђуричић, док су одломке из књиге читали Тања Вукићевић и Александра Шаљић.
Више слика у рубрици  Фотогалерија & Индивидуалне промоције 2012.

 

Нова књига! НАПИСАЋУ ТИ НАЈЛЕПШЕ СТИХОВЕ -  Јордан Алексић
Жанр: поезија, Прво издање, 2012.

Још једна књига ( у едицији ,,Пегаз,, ) препуна лирске лепоте проткане носталгичним сећањима, чежњом, бесусловним предавањем и благом, мисаоном еротиком из пера песника који на суптилан начин велича љубав у данашњем времену када све друго бива важније од саме љубави и човека, покушавајући да, управо својом поезијом, пробуди неке заспале нити душе.
Прави, исклесани драгуљ песништва!

 

Обавештавамо све пријатеље и љубитеље наших књига да ће свечана промоција романа  ALEXANDRA  бити одржана 21.априла 2012. год. у Београду у Кући Ђ.Јакшића ( Скадарлија) са почетком у 20 часова.
У програму промоције учествују:
Верица Секирарски, главни уредник
Жаклина Панић Ђуричић, рецензент
Тања Вукићевић, песник
Александра Шаљић, глумица и
ауторка

Опширније...
 

Нова књига! Alexandra(Александра) -  Маyа Миливојевић
Жанр: роман, Прво издање, 2012.

Очаравајући роман о слободи, забрањеној љубави, сексуалним односима и животу као пустоловини и ризику, који истовремено одбацује традиционалне догме и доктрине.
Убедљиво написан роман који покреће бројна питања: идентитета, отуђења и љубави, онда када су начин размишљања и стил живота снажан афродизијак.
Роман који ће вас натерати да мало боље погледате људе око себе!

 

I место за збирку прича ,,Неотворена писма свету,, Стефана Ланчушког, и IV-та награда заредом!

Збирка прича ,,Неотворена писма свету,,(2011.) нашег аутора Стефана Ланчушког добитник је I награде на Међународном фестивалу кратких прича и поезије ,,Јоан Флора,,2012!
Књига ,,Неотворена писма свету,, објављена је у издању Књижевне омладине Србије новембра 2011 године. Од момента објављивања, добитник је и следећих награда:

Опширније...
 

Групна промоција дела осморо наших аутора у Инђији 06.априла 2012 год.!
У Културном центру у Инђији 06. априла 2012 г. у сарадњи са њиховим Омладинским центром, одржана је још једна групна промоција дела осморо наших аутора, у оквиру пројекта ''НА КРИЛИМА ПЕГАЗА''.
Том приликом своја дела представили су : Јелена Филиповић из В. Градишта, Дејан Спасојевић из Зворника, Лара Дорин из Обреновца, Борислав Протић из Ст.Пазове, Моника Тубић из Каћа, Мина Танасковић из Београда, Милош Ликића из Г.Милановца и Јелена Стевановић из Београда.
* Више слика у Фотогалерији - Групне промоције 2012.

 

Свечана промоција књиге ,, Низ светлост и таму ,, Илије Манасијевића, Бујановац 04.април.2012.
У препуној сали Дома културе,,Вук Караџић" у Бујановцу дана 04. априла 2012. год. одржана је свечана промоција романа ,,Низ светлост и таму"  Илије Манасијевића, пропраћена различитим перформансом музичких талената из Бујановца који су добили огромне аплаузе.
Овом приликом се, још једном, захваљујемо књижевном клубу ,,Записи" из Бујановца и нашим ауторима: Анђели Цветковић и Ненаду Максимовићу на учешћу у програму промоције.
* Више слика у Фотогалерији - Индивидуалне промоције 2012.

 
<< Почетак < Претходна 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Следећа > Крај >>

Страна 65 од 70