Шаљи даље - аутор Милош Ликић, Г. Милановац
Жанр:  књижевне цртице


Шармантно написана, ова књига просветљава али и забавља, наводи на размишљање, ...али вам не дозвољава да је испустите из руку. У њој се налазе стотине кључева који дају одговоре на питање: како променити ствари кад је промена тешко остварива?
Милош Ликић је млад човек који је написао књигу малог обима, али велике вредности. Не пишући из обавезе према савременицима, иза себе је, управо овом књигом, оставио бисере. Његови бисери су састављени од малих животних одломака, књижевних маргиналија, забелешки и мудрих мусли, који сви заједно представљају „Знакове поред пута“ за све генерације.


,,Све је у знаковима и симболима. Морам пратити те знакове не бих ли дошао до остварења свог сна, а за то морам бити стрпљив, упоран, обазрив, опуштен. Морам да отворим сва своја чула максимално, а највише срце, јер од њега све зависи. ,,
Књига,,Шаљи даље,, је приручник за људе притиснуте проблемима, који желе и морају да се поново роде, да крену другим путем, да науче да буду задовољни собом, а тиме ће бити успешнији, задовољнији и срећнији. Милош сматра да нема тога што се не може изменити и излечити снагом воље, потребно је само мало менталне хигијене, и измењен начин мишљења. Нека вам ова књига помогне да нађете своје место под сунцем, да прихватите себе и научите колико вредите.

Све лепе мисли које будете прочитали у овој књизи, шаљите даље...

 

стр.96, брош повез, ИСБН 978-86-7343-151-2