Ovaj roman bi trebalo da pročitaju sve žene koje žele avanturu sa oženjenim muškarcem, čak i ako samo maštaju o tome

Katarina Krstajić, politikolog po profesiji, a romantičar u duši, odlučila je da ostvari svoju najveću želju još od detinjstva - napiše i izda knjigu. Pre četiri godine latila se ozbiljnog pisanja iz kog je iznedrila roman "Rekla si nikad", da bi samo godinu dana kasnije "Odraz u ogledalu" ugledao svetlost dana.

- U prvoj knjizi obrađujem dve teme: fatalnu i zabranjenu ljubav i da li sudbina postoji. Glavna junakinja romana je 30-godišnja Marija, koja je kao i većina devojaka, sa jedne strane uspešna poslovna žena, dok je sa druge, ljubavne, neispinjena. Za razliku od prve knjige, "Odraz u ogledalu" je totalno drugačija, izgleda kao da ih je pisala druga osoba.

Inspiracija je proistekla iz sadašnjeg trenutka u Srbiji, iz svega onoga što nas danas okružuje. "Odraz u ogledalu" nije samo moj odraz, već svih nas - kaže Katarina Krstajić za Telegraf i dodaje da vredno radi na pisanju i treće knjige, koja bi trebalo uskoro da izađe na svetlost dana.

Kako je uplovila u spisateljske vode, koliko je teško baviti se pisanjem u Srbiji, kakve je kritike i da li je bila osuđivana nakon što je objavila erotski roman, knjige koje treba pročitati, ali i još detalja iz njenog života saznajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)