ДУША ЈЕДНОГ АНЂЕЛА - Јована Ниџовић Ивовић, Топола
Жанр: роман, II издање 2014.
530 страна, броширан повез
ИСБН 978-86-7343-216-8

Након само пар месеци од првог објављивања, из штампе је изашло друго издање предивне књиге, још један књижевни бисер у култној едицији ,,Пегаз'', роман ДУША ЈЕДНОГ АНЂЕЛА. Предиван љубавни роман, и уједно роман љубави. Љубав на 530 страна.

Понекад се треба препустити и дозволити животу да нас изненади, поготову када је љубав у питању. Никад се не зна шта нас чека иза угла. Љубав? Можда. Права и за цео живот? Зашто да не? Али се за њу треба изборити и превазићи све препреке које предстоје на том путу. Јунакиња романа, Александра, је успела у томе.

Књига ,,Душа једног анђела’’ сведочи не само о љубави између двоје младих, већ и о љубави међу људима уопште, о љубави као највећем божанском дару.

Права књижевност је место где се човек сусреће са другим уметностима и наукама, које омогућавају да се чудимо и дивимо уобичајеним свакодневним стварима за које смо изгубили осећај. Права књижевност је место језика, једно од ретких где језик и даље опстаје у својој пуној снази и упошљава не само језик који заборављамо, већ и ону суштину лепоте живљења о којој све мање размишљамо и имамо све мање времена, о љубави….о оној правој, исконској љубави између двоје људи о којој пише Јована Ниџовић Ивовић.