ЖИВОТ ЈЕ РАДОСТ - Иван Косогор, Обреновац
Жанр: популарна психологија, I издање 2015.
145 страна, броширан повез
ИСБН: 978-86-7343-281-6

Књижевна омладина Србије представља књигу из области мотивације, личног раста и самопомоћи под називом ,,ЖИВОТ ЈЕ РАДОСТ'' аутора Ивана Косогора, једног од најмлађих сертификованих лајф коуча, како код нас, тако и у свету ( Heal Your Life тренер)!
У питању је књига из области популарне психологије која је апсолутни хит у свету! Књига која ће вам заувек променити живот.

О њој је, познати глумац, писац, мотивациони говорник…- Синиша Убовић, рекао:
,,И нова Иванова књига одише свежином, једноставношћу и пре свега сјајним увидима. Уживао сам читајући је!’’

У питању је књига која ће вам на врло занимљив и практичан начин приближити све оно о чему сте одувек сањали. Млади аутор који чврсто верује да се сви одговори налазе у нама и овог пута је написао књигу која од вас тражи залагање, труд и упорност.
Сачињена из три сегмента, књига „Живот је радост“ водиће вас нежно и сигурно ка успеху. Било да желите да поставите кристално јасне циљеве, организујете боље своје време или зарадите много новца, ова књига ће вам бити незаменљива подршка.

У том циљу, Иван Косогор вам овом књигом помаже да научите како да преобликујете негативне мисли и осећања – и постаните срећнији, здравији и самопоузданији, односно како да сами себи постанете учитељ, претворите проблеме и потешкоће у лекције и коначно почните да живите...

,,... Ако желите да видите промене у свету, прво је потребно да се ви промените. Ако желите да остварите своје снове, онда је најважније да будете спремни да научите нешто ново. Затим је важно да прихватите себе, своје таленте и потенцијале, јер то је први корак до успеха.
Ако желите да на прави начин искористите ову књигу, онда вас позивам да након првог читања, наредних 30 дана свако јутро отворите било коју страницу другог дела књиге и да прочитате појам који прво видите. Затим прочитајте трећи део под називом Живот је радост: УСПЕХ, који ће вас додатно мотивисати за тај дан.
Желим вам да се добро забавите у откривању себе и својих потенцијала....''

Иван Косогор