ШЕСТ КАПЛАРА - Наташа Бикић
Жанр: роман, 1. издање 2019.
252 стр. брош. повез

ИСБН 978-86-7343-368-4

Јунакиња романа, Kатарина, је просечна тинејџерка која живи наизглед нормалним и безбрижним животом, све до тренутка док не упозна мистериозног Владу. Тада све престаје да буде нормално.
Читајући ову дивну књигу, бићете сведоци велике љубави која бива пробуђена и као таква помера све границе, љубави која или опстаје до краја, или бива фатална по обоје, неочекиваних прекида, бурних догађаја и искушавања анђела и ђавола. Сведоци страсти и љубави која се дешава у односу две примарне сродне душе. Kарме и њене лекције. И повратка у регресију.
Прочитавши је, сазнаћете да ли љубав, која је изузетно ретка, ипак опстаје на крају? Шта то Kатарину повезује са певачем из осамдесетих година? И оно најбитније, како јој виша сила помаже у читавој трилогији коју доживљава у својим раним двадесетим годинама?

У питању је читљива и занимљива књига, али и једно беспоштедно искрено и оригинално суочавање са изазовима љубави.

Путујући сценом свакодневице, ауторка вешто ослушкује глас судбине шаптајући јој свој план. Храбро измиче наметнутим захтевима времена и одлази далеко како би се приближила свему што има. На тај начин нас уверава да је мудрост достижна – бити у овом тренутку присутан и свој, стварати стварност и не бежати од њених горких и болних нијанси, већ се суочити, како би у сваком свитању освајали собом нови дан. И никада није касно и ништа није изгубљено – дисати значи веровати.