СТАЗАМА ПРВИХ ЉУБАВИ - Цвијетин Баја Лобожински
Жанр: роман, 1. издање 2019.
160 стр. брош. повез

ИСБН 978-86-7343-371-4
Тек стасали тинејџери, на прагу пунолетства, у потрази за још недефинисаном срећом у непредвидљивој судбини, лутају трновитим стазама љубави подстакнути надом у остварење варљивих снова. Занесени у младалачкој наивности, опседнути жудњом и гоњени неконтролисаним жељама срца упадају у орбиту страсти опчињени првим пољупцем. Нижу се њихове мале авантуре на рубу света одраслих зачињене сладострашћу. Њихове младе животе опхрвава жеља, нада, чежња, али и туга, бол и разочарење.
Ипак, они и даље корачају стазама првих љубави.

Темељ безбрижне младости и првих љубави поставили су јунаци овог лепог романа: Паја, Неле, Ана, Даца, Миле, Цеца… као сведоци свих времена прошлих и могућих, као сјајне небеске искре чији нас безгласни шапат непрекидно позива да станемо на трен и препустимо се опојном мирису разнобојног лишћа које ветар носи незнано куда, незнано коме, али који опет стиже до нас.
Верујемо да ћете се и ви, читајући роман ,,Стазама првих љубави’’, сетити своје прве љубави, лептирића у стомаку, првих испреплетених прстију и пољубаца, и првих проливених суза због љубави. Све оно што чини лепши део нашег детињства и младости. Део нашег живота. Део наших сећања.